Adviesgesprek

Zelf je boek uitgeven – gratis advies

Wil jij zelf je boek uitgeven met professionele hulp? Goed idee! Een boek is voor ondernemers het beste visitekaartje dat er bestaat. Een boek maakt van jou een autoriteit, want ‘je hebt er een boek over geschreven’. Een boek brengt je in contact met de media. Want ook de pers houdt van deskundigen. Een boek helpt je aan uitnodigingen om te spreken op symposia, congressen en beurzen. Deze drie effecten van een boek leveren je gegarandeerd meer klanten op.

En er zijn nog meer voordelen van een boek. Je kunt het signeren en weggeven, je onderscheidt je van je concurrenten, je kunt er op social media aandacht mee vragen en je beïnvloedt je online vindbaarheid enorm.

Wij helpen je graag aan je boek. En het is onze ervaring dat we je het beste kunnen helpen als we in een vroeg stadium bij je boekproject worden betrokken. Daarom organiseren BigBusinessPublishers en Boekredactie elke maand een adviesdag. Op die dag plannen we meerdere persoonlijke adviesgesprekken in. Gratis!

Na afloop heb je:

  • Een afgebakend onderwerp voor je boek;
  • Een idee hoe je een begin maakt met het schrijven
  • Inspiratie en houvast om je vastgelopen boekproject tot een goed einde te brengen.

We bespreken verder hoe wij je kunnen helpen: redactie, grafisch ontwerp, druk, beschikbaar maken voor de boekhandel, de pers benaderen en marketing. Natuurlijk gaan we ook in op de vraag: hoeveel gaat dit allemaal kosten, en hoe kun je dat terugverdienen? Het hele traject van begin tot eind kost globaal tussen 7000 en 11000 euro. Bij verkoop van 600 tot 1250 boeken heb je die investering meestal terugverdiend. Meer weten over kosten en terugverdienen.

Wie zijn wij?

Donald Suidman is uitgever en eigenaar van BigBusinessPublishers. Hij is opgeleid als journalist en heeft veel ervaring in de b2b-uitgeverij. Hij adviseert je graag over hoe je het beste jouw doelen bereikt met je boek en wat je commerciële kansen zijn.

Nienke van Oeveren is redacteur en eigenaar van Boekredactie. Ze werkte 7 jaar bij Managementboek en heeft talloze auteurs geholpen om hun managementboek te verbeteren. Nienke adviseert je graag over de structuur van je boek en de kwaliteit van je manuscript. Ook kent ze de uitgeefwereld goed.

Samen zorgen we ervoor dat jouw boek er komt, in de winkel ligt en aandacht krijgt. Ben je van plan zelf je boek uit te geven en wil je een gratis adviesgesprek? Bel of mail Donald (06-27503441 of 030-2270688), dan nodigen we je uit voor een gesprek in Utrecht of omgeving.

De volgende adviesdagen zijn:
Maandag 14 oktober 2019
Maandag 18 november 2019
Maandag 9 december 2019

Benieuwd welke boeken er bij ons zijn uitgegeven?

 

Bekijk boeken

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Bezoekadres

Kanaalweg 22b
3526 KM Utrecht

(Gratis parkeren voor de deur, ook uitstekend te bereiken per OV-fiets vanaf Utrecht CS)
Het kantoor is vanwege een trap niet toegankelijk voor rolstoelen.
Heb je een rolstoel nodig? Dan spreken we ergens anders af.

Post

Postbus 108
3500 AC Utrecht

Belt u liever?

Bereik ons tijdens kantooruren op onderstaand nummer:
030-2270688