Anders over leven met kanker

Als je kanker krijgt, staat je hele leven op zijn kop. Je gaat niet alleen door een medische molen, maar ook emotioneel heb je veel te verduren. Ook als je geneest ben je er nog niet klaar mee. Vaak begint je verwerkingsproces dan pas. Met dit boek breng je in kaart hoe het in elke fase met je gaat en hoe je meer grip op je situatie kunt krijgen.

Dit werkboek is een vriend en een coach. Het helpt je te ontdekken wat je werkelijk belangrijk vindt en om te gaan met wat er op je pad komt. Waar krijg je energie van? Wat wil je niet meer? Wie wil je graag dichtbij je hebben? Hoe kun je zorgen dat je je beter voelt?

Vitaliteitsspecialist en arbeidskundige Mariëtte van Hooff begeleidt mensen die kanker hebben of hebben gehad om hun leven weer op te pakken. Ze kijkt naar alle levensgebieden, zoals relaties, loopbaan, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling.

Dit boek verschijnt op 19 januari 2019.

Anders over leven met kanker
Mariëtte van Hooff
isbn 9789491757822
256 blz € 23,75

Dit boek is deel 2 van de serie ANDERS OVER LEVEN. Eerder verscheen deel 1, het basisboek. Met deze doe-boeken, die gaan over vitaliteit, neem je een kijkje in je eigen leven. Je bent je eigen coach en adviseur. Aan de hand van eenvoudige vragen breng je in kaart hoe het met je gaat en wat je wil aanpakken.

Zelf ook een boek uitgeven?

We maken graag kennis met je in een gratis adviesgesprek. Dan helpen we je op weg met je plan.

Adviesgesprek aanvragen