Boek eigen beheer

Boek uitgeven in eigen beheer

Non-fictie publicaties

Persoonlijke adviesgesprekken

Home » Boek eigen beheer

Een boek uitgeven in eigen beheer kan een uitdagende klus zijn. Voor de schrijvers die graag de touwtjes in handen hebben, kan dit een uitdagende optie zijn. Je regelt zelf dat je boeken bij de online boekenwinkels verkrijgbaar zijn en dat iedere boekenwinkel jouw boek kan leveren. Het distributiegedeelte is echter voor veel mensen prijzig en vrij ingewikkeld. Daarom kun je er ook voor kiezen om de distributie over te laten aan BigBusinessPublishers. Daardoor besparen wij je een ingewikkeld proces, dat voor veel mensen lastige materie is. Wij plaatsen het boek vervolgens bij distributiebedrijf CB, die een schakel vormt tussen de uitgever, boekverkoper én consument. Wij geven tips en regelen een aantal stappen, zodat wij de moeilijkste stappen bij het uitgeven van een boek uit handen nemen. De rest doe je gewoon zelf. Ideaal, toch?

Hoe kun je een boek uitgeven in eigen beheer?

Wanneer je je boekt in eigen beheer uitgeeft, stuur je je boek met hulp van onze instructies zelf naar het distributiebedrijf CB. Ook krijg je van ons een lijst van materialen die je nodig hebt, zodat je weet hoe je je boek bij een webwinkel als Bol.com kan etaleren. Let er daarbij wel op dat een plaats in de webshop van Bol.com niet automatisch betekent dat je de boeken daadwerkelijk verkoopt. De publiciteit en marketing doe je namelijk zelf en je moet wel degelijk moeite doen om de potentiële lezers en de boekenwinkels te laten weten dat jouw boek te koop is. Wanneer jouw boek goed aansluit bij de visie van BigBusinessPublishers, is het zelfs mogelijk om jouw boek op te nemen in onze webshop. Wij plakken ons logo dan graag op jouw boek en laten klanten maar al te graag weten dat het boek op de markt is.

Samen geven wij je boek uit

Laten ons jou helpen bij het uitgeven van je boek in eigen beheer. Zo vragen wij voor jou je ISBN aan en regelen wij een barcode voor jouw boek. Als je wilt, regelen wij een e-book voor je en sluiten wij jouw boek aan bij distributiebedrijf CB. Samen geven wij jouw boek uit, al heb je zelf de touwtjes in handen. Als extra service kunnen wij persberichten voor je samenstellen voor de media of nemen wij het grafisch ontwerp voor onze rekening. Jij kiest hoe jij je boek in eigen beheer wilt uitgeven, al helpen wij je natuurlijk maar al te graag. Maak een afspraak en wij vertellen je hoe je het best een boek in eigen beheer kunt uitgeven. Heb je toch liever dat wij alles van A tot Z regelen? Dat kan ook! Neem contact met ons op via 030-2270688 en wij vertellen je ook over die mogelijkheid graag meer.

Benieuwd naar al onze boeken?

Bekijk ze hier