Boek uitgeven kosten

Boek uitgeven in eigen beheer

Non-fictie publicaties

Persoonlijke adviesgesprekken

Home » Boek uitgeven kosten

Wil je weten wat een boek uitgeven in jouw geval gaat kosten? Dat is lastig te zeggen van tevoren. Maak daarom eens een afspraak met BigBusinessPublishers. Wij zijn gespecialiseerd in het uitgeven van non-fictie boeken voor professionals.

Dit is bepalend voor wat een boek uitgeven voor jou gaat kosten

Wil je de kennis die je als specialist in de afgelopen jaren hebt opgedaan graag delen met de rest van de wereld? Of heb je een theorie bedacht over een vraagstuk in jouw werkveld? Dan doe je er verstandig aan om een boek uit te geven. Dit is immers het beste visitekaartje dat jij als professional kunt hebben. Bij het uitgeven van een boek komen echter een hoop factoren kijken die bepalend zijn voor de kosten. Je moet hierbij denken aan:

  • Redactie
  • Grafisch ontwerp
  • Drukken
  • Op de markt brengen

Tijdens het gehele proces van het uitgeven van je boek zorgen wij er echter voor dat er altijd op de kosten wordt gelet en dat het vooraf vastgestelde budget niet wordt overschreden. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Plan een gratis adviesgesprek in

Via onze website kunnen we je uiteraard een hoop vertellen over de algemene diensten en de kosten die komen kijken bij het uitgeven van je boek, maar om je een volledig beeld te geven over jouw situatie maken we graag kennis. Je plant eenvoudig gratis een adviesgesprek aan door ons te bellen 030-2270688 of loop eens bij ons binnen in Utrecht. 

Benieuwd naar al onze boeken?

Bekijk ze hier