Boek uitgeven printing on demand

Boek uitgeven in eigen beheer

Non-fictie publicaties

Persoonlijke adviesgesprekken

Home » Boek uitgeven printing on demand

Wil je je boek uitgeven en gebruikmaken van printing on demand? Dan hebben wij bij BigBusinessPublishers jou te bieden wat je zoekt. Wij leveren naast gewoon drukwerk namelijk ook de mogelijkheid tot printing on demand. Naast het laten drukken van je werk kunnen wij je ook helpen bij de distributie en promotie van je boek.

De nieuwste manier van drukken als je een boek gaat uitgeven: printing on demand

Tegenwoordig kan het aanbod steeds gemakkelijker aangepast worden op de vraag. Dat geldt ook voor het laten drukken van boeken. Zo kun je als schrijver kiezen voor printing on demand. Er wordt dan een beperkt aantal boeken uitgegeven gebaseerd op de vraag die er op dat moment is. Dit wordt ook vaak gedaan door beginnende schrijvers of schrijvers die zich richten op een specifieke markt. Overweeg printing on demand zeker bij het uitgeven van je boek als je denkt in een van deze categorieën te vallen. Een van de medewerkers van BigBusinessPublishers kan je altijd meer informatie geven als je nog twijfelt.

Contact opnemen

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor het uitgeven van je boek bij onze uitgeverij en printing on demand, kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via 030-2270688.


Benieuwd naar al onze boeken?

Bekijk ze hier