Boek uitgeven via uitgeverij

Boek uitgeven in eigen beheer

Non-fictie publicaties

Persoonlijke adviesgesprekken

Home » Boek uitgeven via uitgeverij

Een boek uitgeven via een uitgeverij is vaak lastiger dan gedacht. Toch staat het uitbrengen van een boek bij veel mensen op hun wish list. Ben jij één van die mensen? Schakel dan de hulp van BigBusinessPublishers in. Wij helpen auteurs (in spé) hun boek te schrijven, vorm te geven, te publiceren en te promoten. Of je nu jouw boek in eigen beheer wilt uitbrengen of via een uitgeverij, wij gaan samen met jou het avontuur aan.

Hoe kan ik mijn boek uitgeven via een uitgeverij? BigBusinessPublishers heeft het antwoord

Het uitgeven van jouw boek via een uitgeverij begint vandaag. BigBusinessPublishers biedt jou de hulp die je nodig hebt. Wij bieden ondersteuning bij iedere stap van het proces. Of het nu gaat bij het ontdekken van jouw doelgroep en het bepalen van het onderwerp van jouw boek, of over de distributie en promotie van jouw schrijfwerk, wij bieden exact de begeleiding die jij nodig hebt. Van ons kun je een persoonlijke aanpak verwachten, want iedere auteur heeft immers een andere begeleiding nodig. Wil je liever jouw boek in eigen beheer uitgeven? Ook dan voorzien wij je graag van de nodige tips.

Bezoek één van onze adviesdagen

Ben je benieuwd wat BigBusinessPublishers voor jou kan betekenen? Kom dan eens langs op één van onze adviesdagen. Op deze dagen plannen wij een aantal persoonlijke adviesgesprekken in. Heb jij interesse in een gratis adviesgesprek? Of heb je ergens een vraag over? Bel dan even naar 030-2270688.

Benieuwd naar al onze boeken?

Bekijk ze hier