Boekenuitgevers

Boek uitgeven in eigen beheer

Non-fictie publicaties

Persoonlijke adviesgesprekken

Home » Boekenuitgevers

Er zijn tal van boekenuitgevers, maar welke past nu bij jou? Deze vraag zal je eerst moeten beantwoorden voordat je besluit waar je je boek wilt uitgeven. BigBusinessPublishers is uitgever van non-fictieboeken. Onze boeken gaan onder andere over management, loopbaan en carrière, onderwijs, zorg en welzijn en reizen. Als je denkt dat jouw boek perfect bij ons past, kun je altijd contact met ons opnemen.

Boekenuitgevers voor non-fictieboeken

Als je een non-fictieboek hebt geschreven kun je uit veel boekenuitgevers kiezen. Het is belangrijk om er een te kiezen die goed bij je past. BigBusinessPublishers staat bekend als uitgever van non-fictie boeken en garandeert jou een succesvolle samenwerking. Als je ons je boek laat uitgeven, verzorgen wij onder andere het drukwerk, de distributie, de publiciteit en de marketing. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en begeleiden jou niet alleen bij het uitgeven, maar ook bij het schrijven van je boek.

Boek in eigen beheer uitgeven

Denk jij zelf in staat te zijn je boek uit te geven, dan kun je kiezen voor het uitgeven van je boek in eigen beheer. Houd er rekening mee dat dit een lastige klus kan zijn. Een beetje hulp van een van de vele boekenuitgevers is dan ook wel zo prettig. Ook in dat geval kan BigBusinessPublishers veel voor je betekenen. Wij begeleiden namelijk ook schrijvers die een boek in eigen beheer uitgeven. Wil je meer weten over onze diensten? Bel dan gelijk naar 030-2270688.


Benieuwd naar al onze boeken?

Bekijk ze hier