itemprop="url" itemprop="url"

Zoek jij een uitgever?

zelf-boek-uitgeven-eigen-beheerJe wil jezelf laten zien als de expert op jouw gebied, en je onderscheiden van je collega’s. Een boek maken, of een app of e-book, is een goede gelegenheid om je deskundigheid te etaleren en je klanten te helpen. Zodra je ‘er een boek over hebt geschreven’ word je vanzelf gezien als de expert. Dat effect is vaak verrassend krachtig. Je wordt uitgenodigd als spreker of als adviseur of trainer.  Een boek is daarom een ijzersterk visitekaartje.

Dikke kans dus dat ook jij een boek wil schrijven. Maar wellicht heb je geen idee hoe je dat aanpakt. BigBusinessPublishers helpt je je boekproject tot een goed einde te brengen.

Wat heb je nodig?
Meestal heb je de volgende diensten nodig om je boek tot een succes te maken. Sommige dingen kun je misschien zelf of laat je door iemand in je netwerk doen:
Redactioneel advies en redactie. Hoe pak je het schrijven aan? Hoe is de opbouw en structuur van je boek? Gaat je lezer er blij mee worden? Komt jouw deskundigheid voldoende uit de verf? Je wil dat je boek aantrekkelijk, to the point en goed leesbaar wordt.
Grafisch advies en ontwerp. Hoe moet je boek er uit zien? Wat past bij je doelgroep en je onderwerp? Wat past bij jou? Je wil een aantrekkelijk en onderscheidend boek.
Drukken. Je wil een boek dat lekker aanvoelt en niet uit elkaar valt. Je wil een betaalbare drukker, of je kiest voor printing on demand.
Op de markt brengen (uitgeven). Hoe bereik je je klant? Je wil dat je boek in de boekwinkel te koop is en dat zo veel mogelijk mensen in je doelgroep weten dat het er is.

Dit is onze dienstverlening:

  • Begeleiding van idee tot boek: marktonderzoek, doelgroep, onderwerp, inhoud, aanpak, (eind)redactie, grafisch ontwerp en layout.
  • Drukwerk, via offset en printing on demand. Productie van een e-book.
  • Nieuw: met onze partner Audiobook Factory helpen we je ook aan een luisterboek.
  • Distributie via de Nederlandse en Vlaamse boekhandel en via online boekhandels zoals Bol.com.
  • Publiciteit genereren in de juiste media.
  • Marketing via diverse kanalen, afhankelijk van het budget.
  • Een persoonlijke aanpak. Een boek maken is een spannend avontuur. Een plezierige, enthousiaste en inspirerende samenwerking geeft het beste resultaat.

Heb je behoefte aan advies? Laat het ons weten, dan nodigen we je uit voor een gratis adviesgesprek.

Wat kost dat, self publishing met jullie hulp? Bekijk hier een kostenindicatie.

Hoe ga je verdienen met je boek?

En kan ik mijn boek ook helemaal in eigen beheer uitgeven via jullie? Zeker!

Waarom zou ik kiezen voor een Indie-publisher? Lees hier het interview met Donald Suidman en Stella de Jager uit Schrijven Magazine, december 2018.

Maak een afspraak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thema’s
BigBusinessPublishers richt zich op non-fictie publicaties, zowel voor de zakelijke markt als de markt van persoonlijke ontwikkeling. We helpen coaches, trainers en consultants graag aan het beste visitekaartje dat je kunt bedenken. Vertrouwde terreinen zijn arbeidsmarkt, persoonlijke ontwikkeling, onderwijs, arbo, management en zorg.

Neem voor overzicht van onze dienstverlening en de tarieven vrijblijvend contact op.

Op al onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing (Algemene voorwaarden BigBusinessPublishers). Voor layout en drukwerk gelden de voorwaarden van onze grafische partner Twin Media.
Wij leveren volgens de ‘Leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie’ (Leveringsvoorwaarden-Nederlands)

Aangesloten bij

Logo_De_Vrije_UItgevers_2  CB LogisticslogoCiando logo-knv-Koch_Neff_Volckmarlogo Amazon

bol-com-zelf-boek-uitgeven

zelf-managementboek-uitgeven

 

 

 

sbb-beeldmerk

 

BigBusinessPublishers is een erkend leerbedrijf, door stichting beroepsonderwijs bedrijfsleven

Top