Op zoek naar je droombaan

bestelOp_zoek_naar_je_droombaan-omslag-lrMet dit boek over dromen, talenten en verlangen helpt loopbaancoach Edward Tuheteru je om nieuwe keuzes te maken voor je loopbaan. Zijn PLEK-methode is een eenvoudig en praktisch instrument om inzicht te krijgen in wie je bent, waar je vandaan komt, en welk werk goed bij jou past.

Aan de hand van het levensfasemodel van Erik Erikson krijg je inzicht in keuzes en opgaven die voor elke levensfase anders zijn, en snap je meer over je eigen ontwikkeling en de uitdagingen waar je voor staat.

In dertien interviews vertellen inspirerende mensen uit verschillende levensfasen over de keuzes die zij in hun loopbaan hebben gemaakt, waaronder Marianne Thieme, Martin Sitalsing, Maria Genova en Lenie ‘t Hart.

Edward Tuheteru is loopbaancoach en recruiter. Met zijn bedrijf Let’s Work Together verzorgt hij trainingen gericht op persoonlijke groei.

Edward Tuheteru plaatst beroepskeuze en loopbaan in een verrijkend, verbindend en verdiepend perspectief.’ Wibe Veenbaas, Phoenix Opleidingen

Bekijk het inkijkexemplaar.droombaan-EDWARD_TUHETERU_lr

Edward Tuheteru
Op weg naar je droombaan
Maak je loopbaankeuzes met de PLEK-methode
isbn 9789491757129
128 blz softcover, € 19,95
e-book: € 14,50
Bestel Op weg naar je droombaan bij de webshop van de uitgeverij: BetereBoeken.nl

Lees het interview met Edward Tuheteru in de Woerdense Courant.

‘Een fijn boek om te lezen en het kan mensen zeker helpen overzicht te krijgen in hun carrièrepatronen.’ Jenny’s Bookcase