Een boek uitgeven

Boek uitgeven in eigen beheer

Non-fictie publicaties

Persoonlijke adviesgesprekken

Home » Een boek uitgeven

Een eigen boek uitgeven: waar begin je? Bij BigBusinessPublishers natuurlijk! Met onze uitgebreide kennis zorgen wij ervoor dat je niets over het hoofd ziet wanneer je je eigen boek gaat uitgeven: van het afbakenen van het onderwerp tot daadwerkelijk de marketing voor je boek.

Een eigen boek uitgeven doe je met professionele hulp

Welk onderwerp ga je behandelen in je boek? Hoe komt het boek op een gerenommeerde website? En hoe zorg je ervoor dat je een ISBN-nummer kunt aanvragen? Op al deze vragen biedt BigBusinessPublishers een antwoord. Het maakt niet uit of je net gaat beginnen met het schrijven van het boek of dat je enkel vanaf het drukproces advies wilt: door onze flexibiliteit kunnen wij op elk gewenst moment inspringen zodat jij je eigen boek kunt uitgeven.

Nog geen idee over het onderwerp? Wij helpen je!

Als je als professional een eigen boek wilt uitgeven, maar nog geen idee hebt waarover deze moet gaan,  is dat erg lastig. In dat geval plannen we graag een gratis adviesgesprek met jou in. Tijdens dit gesprek worden er een aantal zaken direct duidelijk:

  • Een afgebakend onderwerp
  • Een idee over het effectief starten met het schrijven van je boek
  • Inspiratie en houvast voor wanneer je vastloopt tijdens het schrijven.

Na dit gesprek weet je dus precies waar je aan toe bent en kun je aan de slag met het schrijven van je eigen boek! Uiteraard zorgen we er ook voor dat je tijdens en na het schrijven de juiste begeleiding ontvangt.

Ga voor het beste visitekaartje!

Je eigen boek uitgeven is misschien wel het beste visitekaartje dat jij als professional kunt hebben. Door het uitgeven van een eigen boek laat je zien dat je gespecialiseerd bent in je vak en dat je weet waar je over spreekt. Dat wil jij toch ook? Neem in dat geval direct contact met ons op door te bellen naar 030-2270688. Wij vertellen je dan graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Benieuwd naar al onze boeken?

Bekijk ze hier