Deprecated: class-oembed.php is verouderd sinds versie 5.3.0. Gebruik in plaats daarvan wp-includes/class-wp-oembed.php. in /var/www/vhosts/bbpublishers.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4903

Home » Grej of the Day

Grej of the day

Heb je al gehoord van de Grej of the day? Deze leuke microlessen betrekken de leerlingen uit alle onderwijsstadia op een magische manier en prikkelen de nieuwsgierigheid naar kennis. Bij BigBusinessPublishers is het boek verschenen met maar liefst meer dan 100 Grej of the day microlessen stap voor stap uitgelegd. Het allerleukste is dat de microlessen van Grej of the day geschikt zijn voor alle onderwijsstadia zodat alle leerlingen op een speelse manier nieuwe kennis opdoen. Bedenker Micael Hermansson heeft het boek geschreven. Lees snel verder hoe je deze kunt bestellen en wat een Grej eigenlijk is!

Hoe werkt zo’n Grej of the day dan?

De ‘Grej’ is eigenlijk een kleine microles van ongeveer acht minuten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Een dag eerder krijgen de leerlingen een raadsel mee naar huis, dit bespreken ze dan thuis met hun ouders om het antwoord te vinden. De volgende dag raakt iedereen betrokken met de antwoorden die ze hebben gevonden, waarna jij (de leerkracht) een korte presentatie geeft. Deze manier van omgaan met nieuwe kennis blijft hangen bij de leerlingen omdat ze er actief mee aan de slag zijn gegaan. Je kunt Grej of the day dagelijks in het rooster plannen, maar ook wekelijks of juist heel af en toe. Dat is het mooie: iedere leerkracht kan zelf kiezen wat het beste bij zijn of haar klas past.

Bekijk alle producten van Grej of the day hier.

Heb jij nou ook een nieuwe onderwijsmethode, maar twijfel je nog of je deze uit wilt geven? Neem dan eens contact op met de experts van BigBusinessPublishers voor een gratis adviesgesprek. Kijk samen naar de toekomst!

Zelf ook een boek uitgeven?

We maken graag kennis met je in een gratis adviesgesprek. Dan helpen we je op weg met je plan.

Adviesgesprek aanvragen