itemprop="url" itemprop="url"

Workshop:  Vijf inzichten voor je tweede carrière

Op een dag wil je eens wat anders. Maar wat? Of je moet iets anders gaan doen omdat je werk verdwijnt. Hoe kies je dan iets wat bij je past? Deze workshop helpt om je oogkleppen af te zetten en alternatieven te bekijken. Vind ik andere dingen belangrijk dan toen ik 18 was? Ben ik ondernemer? Wat is mijn talent eigenlijk? En waar kom ik met mijn ervaring goed tot mijn recht?

Loopbaancoach Dorine van Bree en auteur Donald Suidman lichten tijdens de workshop 5 inzichten toe uit het boek ‘Je 2de carrière’ aangevuld met voorbeelden uit de loopbaanpraktijk.volgjehart

We doen een paar praktische opdrachten waarmee je direct zelf aan het denken wordt gezet. Na afloop zie je meer mogelijkheden dan daarvoor en weet je wat je volgende stappen zijn in je zoektocht naar werk dat echt bij je past!

 

 

 

Koop minimaal 30 boeken, en de workshop is gratis. Stuur even een mailtje naar
Op de hoogte blijven? Klik op ‘vind ik leuk’ op Facebook, dan blijf je geïnformeerd: www.facebook.com/jetweedecarriere

dory fons marianne2loesOmslag Je tweede carriere

 

 

 

 

 

Top