Leaders Online

bestelLeaders Online – Social media voor leiders die willen bijblijven

‘It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent but the one most responsive to change.’
Charles Darwin

Over social media leaders-onlinewordt vaak gedacht dat die vooral  te maken hebben met jongeren die twitteren en facebooken. Maar social media zijn veel meer dan dat. Ze hebben een enorme impact op het werk, op leidinggevenden (ook de ouderen!), op de hiërarchie de structuur en de cultuur van organisaties.

Dreig jij als ietsje oudere leidinggevende de boot te missen? Geen zorgen. In dit boek nemen Yolanda van Heese en Lillian Bezemer je mee langs de trends en ontwikkelingen, en ze maken helder hoe je in jouw organisatie daarop kan inspelen.

Social media vragen om nieuw leiderschap en om een andere manier van kijken. Dit boek helpt je aan die andere blik, en reikt je strategieën aan om volop te profiteren van de voordelen van social media. Wat kan HR met social media, wat zijn de voordelen voor sales, voor overheden en voor interne communicatie?

Yolanda van Heese en Lilian Bezemer zijn de oprichters van Leaders Online. Ze adviseren leidinggevenden om te werken met de tools van vandaag. Door hun lange ervaring als leidinggevenden begrijpen ze de vragen waar leiders tegenaan lopen.

 

Yolanda van Heese en Lilian Bezemer
Leaders Online
Social media voor leiders die willen bijblijven
160 blz, softcover
isbn 9789491757051
€ 24,50. Kortingactie: Nu slechts € 15!
Bestel Leaders Online bij de webshop van de uitgeverij: BetereBoeken.nl

 

Bekijk hier het inkijkexemplaar.

‘Leaders Online’ is door de jury van Managementboek van het jaar 2015 toegevoegd aan ‘De Oogst’, de lijst van 75 boeken waaruit de winnaar wordt gekozen.

‘Leuk zijn de quotes, praktische tips en vele praktijkvoorbeelden’, aldus Opleiding & Ontwikkeling, december 2014

Dit boek is een uitstekend relatiegeschenk voor organisaties die zichzelf op een aangename manier wakker willen schudden. Wilt u 10 exemplaren of meer bestellen, dan kunnen we korting aanbieden. Neem daarvoor contact op.

Download hier de gratis pdf ‘Handleiding Social Media Leaders Online’

[contactform_custom]

U krijgt dan tevens de driewekelijks nieuwsbrief van Leaders Online.

LEADERS_ONLINEYolanda van Heese en Lilian Bezemer van Leaders Online verzorgen ook workshops op maat. Daarin laten ze zien hoe social media werken en wat ze betekenen voor jouw organisatie. In die workshops ontwikkel je samen met je collega’s een visie en strategie hoe jullie social media kunnen inzetten. Wil je concreet aan de slag met social media? Neem dan contact op met Leaders Online. Of abonneer je op hun nieuwsbrief.

 

 

Lezers die dit boek kochten, kochten ook:
omslag Vergadering als goudmijn lr Je vergadering als goudmijn, de praktische gids voor vergaderen met resultaat