Op zoek naar je droombaan – ebook

bestelOp zoek naar je droombaan
Maak je loopbaankeuzes met de PLEK-methode

Op_zoek_naar_je_droombaan-omslag-lrMet dit boek over dromen, talenten en verlangen helpt loopbaancoach Edward Tuheteru je om nieuwe keuzes te maken voor je loopbaan. Zijn PLEK-methode is een eenvoudig en praktisch instrument om inzicht te krijgen in wie je bent, waar je vandaan komt, en welk werk goed bij jou past.

Aan de hand van het levensfasemodel van Erik Erikson krijg je inzicht in keuzes en opgaven die voor elke levensfase anders zijn, en snap je meer over je eigen ontwikkeling en de uitdagingen waar je voor staat.

In dertien interviews vertellen inspirerende mensen uit verschillende levensfasen over de keuzes die zij in hun loopbaan hebben gemaakt, waaronder Marianne Thieme, Martin Sitalsing, Maria Genova en Lenie ‘t Hart.

Edward Tuheteru is loopbaancoach en recruiter. Met zijn bedrijf Let’s Work Together verzorgt hij trainingen gericht op persoonlijke groei.

Edward Tuheteru plaatst beroepskeuze en loopbaan in een verrijkend, verbindend enEDWARD_TUHETERU_lr verdiepend perspectief.’ Wibe Veenbaas, Phoenix Opleidingen

Bekijk het inkijkexemplaar.

Edward Tuheteru
Op weg naar je droombaan
Maak je loopbaankeuzes met de PLEK-methode
isbn 9789491757143
e-book: € 14,50

Lees het interview met Edward Tuheteru in de Woerdense Courant.

Bestel het papieren boek: 128 blz softcover, € 19,95

Lezers die dit boek kochten, kochten ook:

FLEXDENKEN_COVER-lrHet frisse en intelligente boek Flexdenken van trainer, illustrator en filosoof Astrid Willems geeft je mentaal overlevingsgereedschap om de onzekerheid te omarmen en tot je vriend te maken.  En dat is nodig ook.

Hoe kom je aan een flexibele mindset? Astrid Willems ging op zoek naar het antwoord, en ontwikkelde zes survival skills voor een onzekere toekomst: fladderen, structureren, floppen & flippen, wankelen, prototyperen en Getting Things Doorgeschoven (GTD).
omslag_je_tweede_carriere_LRJe tweede carrière, nieuwe loopbaankeuzes voor 45-plussers na herbezinning of ontslag is hét basisboek voor de 40-plusser die zich afvraagt hoe het verder moet. Dit optimistische boek staat vol met ervaringsverhalen, informatieve overzichtsartikelen en praktische tips. Invuloefeningen en checklists zetten de lezer aan het werk. Is een carrièrecoach iets voor mij, en hoe vind je een goede? Is studeren een idee?  Hoe vind je eigenlijk je passie?

 

 

 

V_factor_omslagLR

De V-factor staat voor alle levens- en werkervaring die je hebt zodra je de veertig bent gepasseerd. Geleerde lessen, natuurlijk overwicht, zelfstandigheid, relativeringsvermogen, allemaal prachtige kwaliteiten die je prima kunt inzetten voor de tweede helft van je loopbaan. Dit boek helpt je om een plan te maken voor het vervolg van je carrière aan de hand van jouw V-factor.

In deze unieke loopbaanroman krijg je als lezer tussendoor vragen en oefeningen om zelf aan de slag te gaan. Je ontdekt wat je werkelijk belangrijk vindt, waar je talenten liggen en wat je wilt bereiken. En daar blijft het niet bij. Als je het boek uit hebt, heb je je eigen actieplan om jouw loopbaan een nieuwe impuls te geven.
Handboek_voor_Talent

Het Handboek voor Talent is een vrolijk geïllustreerd boek over de kracht van talent. Voor iedereen die zijn unieke talent wil ontdekken en wil inzetten in zijn werk.

Uw talent is uw meest kostbare bezit. Ieder mens heeft een uniek talent. Of beter gezegd: ís een uniek talent. Wij zijn van nature allemaal ergens opvallend goed in. Dat ‘iets’, in één woord benoemd, is een krachtige bron van eigenwaarde. Een bron die aanzet tot zelfsturing, creativiteit en voldoening in uw werk.