Print on demand boek

Boek uitgeven in eigen beheer

Non-fictie publicaties

Persoonlijke adviesgesprekken

Home » Print on demand boek

Voor veel schrijvers is print on demand een ideale manier om hun boek op de markt te brengen. Bij printing on demand (POD) is het tenslotte zo dat de boeken pas digitaal geprint worden op het moment dat er daadwerkelijk vraag naar is. Vooral beginnende schrijvers kunnen bij deze printtechniek baat hebben. Ook bij een ouder boek dat tegenwoordig minder goed loopt, maar dat toch op kleine schaal voorradig moet blijven, is printing on demand een ideale oplossing. BigBusinessPublishers helpt schrijvers graag bij het proces om van hun boek een groot succes te maken!

Print on demand: boeken afdrukken wanneer er vraag naar is

Wanneer je een boek minder dan 400 keer wilt uitbrengen, is het gunstig om je boek te laten printen in plaats van af te drukken. Iedere papiersoort kan gebruikt worden wanneer je de techniek van POD toepast bij een boek. Daarnaast is de kwaliteit amper te onderscheiden met de gedrukte varianten én ligt de kostprijs lager doordat er meer pagina’s per minuut gedrukt worden. Zeker als je niet zeker weet of je een bestseller geschreven hebt, is printing on demand een perfecte keuze om je boek uit te brengen.

Wij printen hoe jij het wilt!

Wanneer wij voor je aan de slag gaan, hoeven wij alleen het formaat, kleur, het aantal pagina’s en de papiersoort van jou te weten. De rest regelen wij! Print on demand is vooral ideaal wanneer boeken op een kleine schaal geprint worden. Maak een afspraak en kom erachter waarom printing on demand ook voor jou een geschikte techniek is om je boek uit te brengen. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 030-2270688.

Benieuwd naar al onze boeken?

Bekijk ze hier