Printing on demand uitgeverij

Boek uitgeven in eigen beheer

Non-fictie publicaties

Persoonlijke adviesgesprekken

Home » Printing on demand uitgeverij

Als je door middel van printing on demand (POD) je boek wilt uitgeven, heb je een uitgeverij nodig die weet hoe de wereld van de boeken werkt. Bij BigBusinessPublishers zorgen wij ervoor dat wij jouw boek op een perfecte wijze uitgeven, zodat jouw boekproject tot een goed einde gebracht. Wij zorgen er vanaf het eerste idee tot aan de marketing van het boek voor dat het proces goed verloopt. Wanneer je bij ons kiest voor printing on demand, kies je voor een uitgeverij die boeken optimaal digitaal print. Doordat de techniek van POD sneller is dan bij de standaard manier van bedrukken, liggen de kosten lager al is kwaliteit nagenoeg gelijk.

Voor printing on demand zit je bij onze uitgeverij goed!

Al vanaf het idee van het boek helpen wij je om alles in goede banen te leiden. Wij doen gericht marktonderzoek naar de doelgroep en scannen tijdens onze (eind)redactie letter voor letter om er zeker van te zijn dat er geen fout meer te vinden is in het boek. Als we er samen met jou uit zijn hoe de opmaak van het boek eruit komt te zien, kan het drukken echt beginnen. Of beter gezegd: het printen. Wanneer een boek minder dan 400 keer uitgebracht wordt, is het kostentechnisch aantrekkelijker om te kiezen voor printing on demand bij onze uitgeverij. Vervolgens printen wij ze pas als er daadwerkelijk vraag is naar de boeken. Op die manier houden wij de kosten laag. Daarnaast kunnen we met POD printen op ieder soort papier. De kwaliteit blijft natuurlijk perfect.

Op weg naar aandacht

Als de boeken klaar zijn voor distributie, zorgen wij dat de exemplaren bij de betere Nederlandse en Vlaamse boekhandelaren verkrijgbaar zijn. Ook de onlineboekwinkel, zoals Bol.com, benaderen wij zodat het boek in het assortiment opgenomen kan worden. Als het boek eenmaal verkrijgbaar is, richten wij onze pijlen op de publiciteit en marketing. Op die manier krijgt het boek de aandacht die het verdiend. Kun jij ook niet wachten om je boek uit te geven? Neem dan contact met ons op via 030-2270688 en wij vertellen je graag meer over wat er komt kijken bij uitgeven van een boek. Het is zelfs via ons mogelijk om in eigen beheer je boek uit te geven. Laat ons weten wat je plannen zijn en ook daarmee helpen wij je graag.

Benieuwd naar al onze boeken?

Bekijk ze hier