Dossieropbouw ontslag

Boek uitgeven in eigen beheer

Non-fictie publicaties

Persoonlijke adviesgesprekken

Home » Template pagina

Met de praktijkgids ‘Dossieropbouw en ontslag’ leer je als leidinggevende hoe je een goed dossier opbouwt bij een ontslagzaak. Dit boek mag niet ontbreken in jouw boekenkast als je ondernemer, manager of HR-adviseur bent. Je kunt de praktijkgids kopen in de webshop van BigBusinessPublishers.

Praktijkgids ‘Dossieropbouw en ontslag’ te koop bij BigBusinessPublishers

Het boek ‘Dossieropbouw en ontslag’ is geschreven door arbeidsrechtjurist Margit Eijsenga. Zij legt op een begrijpelijke manier uit hoe je een goed dossier opstelt bij een ontslagzaak. Een goed dossier is van groot belang. De kantonrechter gebruikt dit namelijk als basis om te bepalen of het ontslag wel of niet toegestaan is. In deze praktijkgids krijg je onder andere antwoord op de vragen ‘Hoe vul je consequent een dossier?’ en ‘Wanneer is een dossier ontslagrijp?’ De schrijfster wordt in het boek bijgestaan door enkele HR-adviseurs die praktische tips geven.

Zelf een boek uitgeven

Ben je enthousiast over ‘Dossieropbouw en ontslag’ en denk je zelf ook een interessant boek te kunnen schrijven? Dan ben je bij BigBusinessPublishers aan het juiste adres. Wij helpen je graag een boek in eigen beheer uit te geven. Wanneer het boek goed past bij het aanbod van BigBusinessPublishers zullen wij het ook in onze webshop plaatsen. Als je graag een keer een afspraak met ons maakt om jouw ideeën te bespreken, kun je contact met ons opnemen via 030-2270688.

Benieuwd naar al onze boeken?

 
Bekijk ze hier