Toen kreeg ik weer lucht

Dit boek verschijnt op 9 mei 2017

Persbericht ‘Toen kreeg ik weer lucht’, openhartig over postnatale depressie

Toen-kreeg-ik-weer-lucht-postnatale-depressie

 

 

 

 

 

 

 

 

Omslag (klik op de afbeelding voor hoge resolutie)

Inkijkexemplaar

Tilda Timmers (klik op de afbeelding voor hoge resolutie)

 

 

 

 

 

 

Moeder worden is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Niet elke vrouw zit na de bevalling op een roze wolk, soms is die wolk een verstikkende grijze. Je bent somber en vindt het spannend, je twijfelt of je een goede moeder bent en je slaapt slecht.

Je omgeving heeft niet altijd begrip voor zo’n postnatale depressie en je durft er zelf misschien ook niet over te praten. Tilda Timmers is ervaringsdeskundige, therapeut en begeleider van moeders met een postnatale depressie. Ze doorbreekt het taboe en helpt je met dit boek om je depressie te overwinnen en je leven terug te krijgen. Herkenbaar, humoristisch, een heerlijke steun in de rug.

Openhartig vertelt Tilda Timmers haar persoonlijke verhaal en dat van veel andere vrouwen. Met mindfulness-technieken en talloze praktische adviezen helpt ze je om de negatieve gedachtenstroom te stoppen, tijd voor jezelf te maken en weer te genieten van je leven als moeder.

‘Tilda spreekt uit ervaring en met de juiste nuchterheid en humor heeft ze mij goed weten te bereiken. Ze geeft heldere en toepasbare handvatten, erg praktisch.’ (Jessica 39 jaar)

‘Ik ben onwijs blij met de tips die ik van Tilda gekregen heb. Ik ben gewoon weer happy. Wat een bevrijding.’ (Marieke 35 jaar)

‘Tilda geeft je de juiste handvatten om de niet-zo-rozewolk-periode door te komen.’ (Ilva 30 jaar)

Top