Uitgeverij in eigen beheer

Boek uitgeven in eigen beheer

Non-fictie publicaties

Persoonlijke adviesgesprekken

Home » Uitgeverij in eigen beheer

Als je een uitgeverij zoekt waar je de mogelijkheid krijgt om je boek in eigen beheer uit te geven, ben je bij BigBusinessPublishers aan het juiste adres. Wij kunnen boeken uitgeven, maar geven je ook de kans om dit zelf te doen. De boeken die wij uitgeven, worden verkocht in onze eigen webshop. Ons aanbod bestaat uit non-fictieboeken die onder andere gaan over management, onderwijs en zorg en welzijn.

Uitgeverij BigBusinessPublishers helpt je je boek in eigen beheer uit te geven

Als jij niet graag de controle uit handen geeft en prima in staat denkt te zijn je boek in eigen beheer uit te geven, is dat mogelijk bij uitgeverij BigBusinessPublishers. Wanneer je dit gaat doen, zal je merken dat het vooral lastig is om je boek te distribueren. Hiervoor dien je je aan te sluiten bij CB. Dit is prijzig en ingewikkeld. Wij nemen je dit graag uit handen. Als je ons de distributie laat verzorgen, kun jij zelf volop op pad om je boek te promoten.

Optionele extra services

Wij bieden je ook nog een aantal extra services als je je boek in eigen beheer bij onze uitgeverij gaat uitgeven. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld advies geven over je flaptekst en deze eventueel (her)schrijven. Ook kunnen we je boek meenemen in een maling aan alle boekhandels. En er is nog veel meer. Voor meer informatie over deze services of over het uitgeven van je boek in eigen beheer, kun je contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via 030-2270688


Benieuwd naar al onze boeken?

Bekijk ze hier