Uitgeverij managementboeken

Boek uitgeven in eigen beheer

Non-fictie publicaties

Persoonlijke adviesgesprekken

Home » Uitgeverij managementboeken

BigBusinessPublishers is een uitgeverij van managementboeken. Wij geven boeken uit die jou helpen je te verbeteren als manager en het beste uit je functie te halen. De boeken die wij hebben uitgegeven verkopen wij ook zelf. Dit doen wij in onze eigen webshop. Als je boek niet goed past in ons assortiment, kunnen wij het nog altijd voor je uitgeven. We distribueren het dan vervolgens naar een meer passend merk.

BigBusinessPublishers: dé uitgeverij van managementboeken

Wij bieden jou als schrijver meerdere mogelijkheden. Zo kunnen wij je boek voor je uitgeven. Dan zorgen we onder andere voor:

  • Begeleiding van een idee tot een boek;
  • Drukwerk;
  • Distributie;
  • Publiciteit;
  • Marketing via diverse kanalen;
  • Persoonlijke aanpak.

Wil je liever je boek in eigen beheer uitgeven? Dat is ook mogelijk bij onze uitgeverij van managementboeken. Je moet dan veel zelf regelen. Wanneer dit toch lastiger blijkt te zijn dan je eerder had verwacht, kunnen wij je alsnog helpen, bijvoorbeeld met de distributie.

Divers aanbod van boeken

Wij staan vooral bekend als uitgeverij van managementboeken. We geven echter ook andere non-fictie boeken uit, bijvoorbeeld over reizen, zorg en welzijn, onderwijs, gezondheid en loopbaan en carrière. Ons gehele aanbod vindt je in onze webshop. Als je graag een keer een afspraak wilt maken om de mogelijkheden voor het uitgeven van je boek te bespreken, kun je contact met ons opnemen via 030-2270688.


Benieuwd naar al onze boeken?

Bekijk ze hier