Uitgevers in het onderwijs

Boek uitgeven in eigen beheer

Non-fictie publicaties

Persoonlijke adviesgesprekken

Home » Uitgevers onderwijs

Ben je op zoek naar één van de fijnste uitgevers voor boeken in het onderwijs? Een boek uitgeven wanneer je zelf in het onderwijs werkt is geen makkelijke taak. Het vreet ontzettend veel kostbare tijd om zelf een boek uit te geven, die jij natuurlijk liever aan iets anders zou willen besteden – namelijk aan het onderwijs van jouw leerlingen. Daarom zijn wij van BigBusinessPublishers betrokken bij het platform Onderwijs van Nu. Hiermee helpen we onder andere de onderwijsprofessional of -expert met het zelf uitgeven van onderwijsmateriaal en vakliteratuur in de vorm van een boek. Een publicatie is namelijk bij uitstek het middel om jouw deskundigheid te etaleren.

Maar waar helpen uitgevers van een boek in het onderwijs je dan allemaal mee?

Dat is een hele goede vraag. Net zoals jij een onuitputbare kennisbron hebt over je eigen vakgebied in het onderwijs, hebben wij dat ook in onze discipline: het uitgeven van een boek. Natuurlijk zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden en dat is bij de zoektocht naar uitgevers voor jouw boek in het onderwijs niet anders. We leggen je dan ook graag uit welke mogelijkheden je hebt als je zelf een publicatie wilt uitgeven. Maar voor nu gaan we er even van uit dat je de hulp van onze experts in wilt schakelen. En dan betekenen wij het volgende voor je:

  • Redactioneel advies en redactie: wij zorgen ervoor dat jouw teksten in het oog springen en dat de lezer er blij van wordt.
  • Grafisch advies en ontwerp: zo wordt jouw uitgegeven lesmethode of pedagogische concept visueel aantrekkelijk én meer begrijpelijk.
  • Drukken: wij zoeken een betaalbare drukker die goede kwaliteit levert zodat jouw boek altijd goed aanvoelt in de hand.
  • Het échte uitgeven/op de markt brengen: die lezer komt namelijk niet vanzelf. Wij helpen je graag met de distributie en de marketing van jouw boek.

Een gratis adviesgesprek? Dat kan bij ons gewoon!

Wist je al dat je bij ons gewoon een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van de experts kunt inplannen? Wil je alvast meer informatie hebben over het uitgeven van jouw eigen boek in het onderwijs? Stuur dan een mailtje met al jouw brandende vragen naar info@bbpublishers.nl of geef ons een belletje op 030-2270688. Wij zijn de meest betrouwbare keuze op het gebied van uitgevers in het onderwijs. Laat ons dat aan jou bewijzen!

Benieuwd naar al onze boeken?

Bekijk ze hier