De kracht van verbinding

bestelDe_kracht_van_Verbinding_omslagOrganisatieadviseur en trainer Ellie van der Est heeft een eigen methode ontwikkeld om veranderingsprocessen in organisaties vorm te geven. Hierbij gaat ze uit van wat mensen samenbrengt en verbindt. Volgens van der Est worden in deze tijd van individualisering verschillen tussen mensen vaak, onterecht, negatief uitvergroot. Dat heeft zijn prijs voor het doel dat een organisatie nastreeft.

In ‘De Kracht van verbinding’ laat ze zien hoe bewust communiceren bijdraagt aan het managen van verschillen in organisaties. Met een optimale samenwerking als doel. Sleutelwoorden zijn verantwoordelijkheid nemen, helderheid en respect.

Bij van der Est staat centraal: De sleutel naar verbinding is het bewust erkennen van de realiteit van het moment. In de woorden van Van der Est: “Verbinding is het moment dat je je wezenlijk verstaan voelt door de ander.” Pas dan is er een basis voor optimale samenwerking, sprake van collegialiteit en is een succesvolle organisatie mogelijk.

Deze nieuwe editie van ‘De Kracht van Verbinding’ is geheel herzien en uitgebreid.

De kracht van verbinding
Hoe bewust communiceren bijdraagt tot het managen van verschillen in organisaties
Ellie van der Est
104 blz, hardcover, € 18,95
isbn 9789090236896
Bestel De kracht van verbinding bij de webshop van de uitgeverij: BetereBoeken.nl