Je vergadering als goudmijn

bestelVergaderingen zijn vaak een bron van ergernis, verveling en verspilling. Terwijl vergaderen inspirerend en effectief kan zijn. Waar zit het goud in je vergaderingen? Hoe haal je het tevoorschijn? In een onweerstaanbaar pleidooi schetst ´vergaderweter´ Bart Kessels de route naar je vergadering als goudmijn.

Dit praktische boek helpt je om stap voor stap de vergaderpraktijk in je organisatie te verbeteren, het maakt niet uit of je deelnemer bent of voorzitter. Vergaderen is het benutten van creatief kapitaal, stelt Kessels. Er kan maar één doel zijn: opbrengst. En dat doel heiligt de middelen. Wees dus kritisch op wie je uitnodigt, kies de beste werkvorm, en houdt de focus op je doel. Dan levert vergaderen goud op.

‘Vergaderen is het ergste wat er is. Wie schrijft daar nu een boek over? Maar dit boek is hartstikke leuk, enthousiasmerend en praktisch bruikbaar.’ Ineke van Oosten, adviseur Universiteit Utrecht

‘Leuk boek, met veel herkenbare situaties en veel bruikbare inzichten en tips.’
Arnoud Martens, CEO eFocus

Bart Kessels
Je vergadering als goudmijn
De praktische gids voor vergaderen met resultaat
isbn 9789491757105
160 blz. paperback, € 19,95
Bestel Je vergadering als goudmijn bij de webshop van de uitgeverij: BetereBoeken.nl

Bekijk het inkijkexemplaar.
Je vergadering als goudmijn is uitstekend in te zetten om de vergadercultuur in uw organisatie te verbeteren. Bij aanschaf van tien exemplaren of meer kunt u een aantrekkelijke korting krijgen.

Bekijk de trailer:

Vergadering-als-Goudmijn-VK-klein Lees hier het betoog van Bart Kessels in De Volkskrant van 20 november 2014: ‘De laatste uitweg: voer vergaderbelasting in’

 

 

 

 

 

 

 

Lees de vijf do’s en don’ts bij vergaderen van Bart Kessels op NU.nl. Of de simpele variatietips, ook op NU.nl.
Lees het persbericht op Hi-Re Blog.
Lees ook: Zes vergadertips die je zeeën van tijd opleveren