Word een held

bestelBas-Kodden-Word een heldWord een HELD- Bas Kodden. Voor meer bevlogenheid voor jezelf en je organisatie

Uit onderzoek blijkt dat 88 procent van de Nederlandse werkenden niet bevlogen is. Een enorme verspilling van talent en energie. In dit boek schetst Nyenrode-docent en onderzoeker Bas Kodden aan de hand van praktisch toepasbare managementtheorieën, persoonlijke belevenissen en ontmoetingen met uiterst bevlogen (sport)helden een stappenplan op weg naar meer bevlogenheid op het werk.

Dit boek helpt je een HELD te worden: een Hoog Energieke Leidingnemende Doener. Een HELD is bevlogen, vitaal en toegewijd en weet waar zijn talenten liggen. Als HELD heb je meer plezier in je werk, lever je betere prestaties en maak je een grotere kans op succes.

‘Word een HELD’ is geschreven voor iedereen die op zoek is naar nieuwe energie, passie en bevlogenheid en voor leidinggevenden die hun organisatie vanuit een positieve flow willen laten groeien.

beeldmerk nummer 1 Top 100 Managementboek‘Dit boek is voor mij een van de meest inspirerende boeken over hoe we met toewijding, kennis en creativiteit tot uitzonderlijke prestaties in staat zijn. Bas weet zo over zijn helden te schrijven dat je de inzichten en adviezen kunt en wilt toepassen in je eigen leven. Het doet de held in onszelf ontwaken!’ – Prof. dr. Jeff B.R. Gaspersz, hoogleraar Nyenrode Business Universiteit.

Word een held
Meer bevlogenheid voor jezelf en je organisatie
Bas Kodden
Derde herziene druk, 2016, 146 blz, paperback, € 20
isbn 9789491757310
Bestel Word een HELD bij de webshop van de uitgeverij: BetereBoeken.nl

Bekijk het inkijkexemplaar

Bas Kodden geïnterviewd voor Managementboek.nl:

Bas-Kodden-#1-Managementboek‘Het boek “Word een held” zou eigenlijk elke werknemer als cadeau moeten ontvangen. Absoluut een aanrader.’ Lezer op Bol.com

‘Een onmisbaar boek’, Loopbaanvisie

‘Het boek straalt zo veel bevlogenheid uit dat je de aangereikte inzichten en adviezen ook wilt toepassen in de praktijk’. G.A. Van Turennout op Managementboek.nl

‘Een aanrader voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen en voor managers die het beste uit hun teamleden willen halen.’ Mariska Meer op Bol.com

Volg het boek op Facebook facebook

 

 

Impressie van een presentatie van Bas Kodden over bevlogenheid

 

 

Bas-Kodden-Word-een-held

Bas Kodden (1970) is een onderzoeker, schrijver en spreker op het gebied van Leiderschap, Ondernemerschap & Persoonlijke Ontwikkeling. Zijn doel? Van talenten, helden maken!

Bas studeerde zowel Rechten als Bedrijfskunde en promoveerde in 2011 aan Nyenrode Business Universiteit. Sindsdien is Bas bij Nyenrode Business Universiteit werkzaam binnen het Center for Leadership & Management Development.

Als leiderschapscoach helpt Bas Kodden topmensen uit het zakenleven beter te presteren. Voormalig olympisch- en wereldkampioenen, topondernemers en CEO’s wisten zijn visie op leiderschap reeds te waarderen. Een visie die is gebaseerd op 15 jaar ondernemerservaring en 15 jaar wetenschappelijk studies. Een visie ook die wordt ondersteund door diverse bestsellers en andere publicaties en wordt aanbevolen door ‘s werelds grootste managementdenkers als Marshall Goldsmith.

Bas’ bekendste boek heet ‘Word een HELD’ en gaat over effectief zelfmanagement. Het boek veroverde in 2016 de nummer één-positie en verbleef ruim 500 dagen in de Bestseller Top100. Het boek werd later zowel in Engeland als in Duitsland uitgegeven.

Bas Kodden heeft een website op http://www.baskodden.nl.

Ook verkrijgbaar in het Duits: Begeisterung.