Gratis adviesgesprek

Zelf je boek uitgeven – gratis advies

Maak een afspraak

Wil jij zelf je boek uitgeven met professionele hulp? Goed idee! Een boek is voor ondernemers het beste visitekaartje dat er bestaat. Een boek maakt van jou een autoriteit, want ‘je hebt er een boek over geschreven’. Een boek brengt je in contact met de media. Want ook de pers houdt van deskundigen. Een boek helpt je aan uitnodigingen om te spreken op symposia, congressen en beurzen. Deze drie effecten van een boek leveren je gegarandeerd meer klanten op.

zelf-boek-uitgeven-eigen-beheerEn er zijn nog meer voordelen van een boek. Je kunt het signeren en weggeven, je onderscheidt je van je concurrenten, je kunt er op social media aandacht mee vragen en je beïnvloedt je online vindbaarheid enorm.

Wij helpen je graag aan je boek. En het is onze ervaring dat we je het beste kunnen helpen als we in een vroeg stadium bij je boekproject worden betrokken. Daarom organiseren BigBusinessPublishers en Boekredactie elke maand een adviesdag. Op die dag plannen we meerdere persoonlijke adviesgesprekken in. Gratis!

Na afloop heb je:

  • een afgebakend onderwerp voor je boek
  • een idee hoe je een begin maakt met het schrijven
  • inspiratie en houvast om je vastgelopen boekproject tot een goed einde te brengen

We bespreken verder hoe wij je kunnen helpen: redactie, grafisch ontwerp, druk, beschikbaar maken voor de boekhandel, de pers benaderen en marketing. Natuurlijk gaan we ook in op de vraag: hoeveel gaat dit allemaal kosten, en hoe kun je dat terugverdienen? Het hele traject van begin tot eind kost globaal tussen 7000 en 11000 euro. Bij verkoop van 600 tot 1250 boeken heb je die investering meestal terugverdiend. Meer weten over kosten en terugverdienen.

Wie zijn wij?

Donald Suidman is uitgever en eigenaar van BigBusinessPublishers. Hij is opgeleid als journalist en heeft veel ervaring in de b2b-uitgeverij. Hij adviseert je graag over hoe je het beste jouw doelen bereikt met je boek en wat je commerciële kansen zijn.

 

 

Brenda van Dijk is schrijfcoach en redacteur en eigenaar van Duidelijk Verhaal. Waar anderen bruisen van de vernieuwende ideeën, schuilt haar kracht in het realiseren ervan. Of ze nu werkt als ghostwriter, communicatieadviseur, tekstschrijver, redacteur of schrijfcoach: ze achterhaalt de essentie van wat jij wil vertellen en vertaalt dat naar concrete plannen.

 

Samen zorgen we ervoor dat jouw boek er komt, in de winkel ligt en aandacht krijgt. Ben je van plan zelf je boek uit te geven en wil je een gratis adviesgesprek? Bel of mail Donald (donald@bbpublishers.nl, 06-27503441 of 030-2270688), dan nodigen we je uit voor een gesprek in Utrecht of omgeving.

De volgende adviesdagen zijn:
Maandag 18 juni
Vrijdag 13 juli
Donderdag 23 augustus

Maak een afspraak 

De meeste gesprekken vinden plaats in Utrecht bij BigBusinessPublishers, Kanaalweg 22b in Utrecht. Je kunt hier gratis parkeren, en het is per OV-fiets goed te bereiken vanaf Utrecht CS.

Tot ziens!

Brenda van Dijk en Donald Suidman
www.duidelijkverhaal.nl | www.bbpublishers.nl

logo.png

 

 

 

Top