Zelf boek uitgeven

Boek uitgeven in eigen beheer

Non-fictie publicaties

Persoonlijke adviesgesprekken

Home » Zelf boek uitgeven

Zelf een boek uitgeven lijkt misschien een hele klus, maar als je de juiste partij inschakelt weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. BigBusinessPublishers heeft de juiste kennis in huis om jou te begeleiden tijdens het uitgeven van je eigen boek.

Zelf een boek uitgeven? Dit is waar je op moet letten

Ben je gespecialiseerd op het gebied van marketing en wil je graag je kennis delen? Heb je een onderzoek gedaan en wil je de bevindingen graag op papier zetten? Of wil je graag je ervaringen als ondernemer met andere ondernemers delen? Dan is het een zeer goed idee om zelf een boek uit te geven. Bij het zelf uitgeven van een boek zijn er echter wel een aantal zaken om op te letten. Dit zijn onder andere:

  • Redactie
  • Grafisch ontwerp
  • Drukken
  • In de markt zetten

BigBusinessPublishers begeleidt je tijdens het gehele proces en zorgt dat je geen enkel thema over het hoofd ziet.

Nog geen idee over het soort boek dat je wilt schrijven? Wij helpen je op weg

Je wilt zelf een boek uitgeven, maar ben je ook al begonnen met schrijven? Ook als dit niet zo is zijn we je graag van dienst. Wij zijn je van dienst bij het afbakenen van het onderwerp van je boek, geven je een idee over hoe je een begin maakt met schrijven en geven je inspiratie en houvast wanneer je vastloopt tijdens het schrijfproces.

Bel ons en ontdek de mogelijkheden

Hebben we je enthousiast gemaakt over het zelf uitgeven van je boek? Ontdek dan de mogelijkheden door contact met ons op te nemen via 030-2270688. Een van onze specialisten vertelt je dan alles wat je moet weten over onze diensten en hoe wij jouw boeken werkelijkheid kunnen maken. Je kunt dan ook direct een gratis adviesgesprek inplannen. Na dit gesprek ga je naar huis met een duidelijk beeld over het zelf uitgeven van je boek.


Benieuwd naar al onze boeken?

Bekijk ze hier